Zakelijk Frans voor managementassistentes

Werkt u als secretaresse of als managementassistente in een Franstalige onderneming? Dan gebruikt u tijdens uw werkzaamheden ongetwijfeld gebruik van de Franse taal. Als secretaresse of managementassistente bent u vaak het eerste contact met een Franstalige zakenpartner. Het is dan belangrijk dat u de Franse taal goed beheerst. Daarnaast moet u ook zelfverzekerd zijn om de taal te spreken. Een cursus zakelijk Frans voor secretaresses kan hierbij zeer interessant zijn.

Waarom zakelijk Frans belangrijk is voor secretaresses?

Frans wordt over het algemeen minder goed gesproken dan Engels of Duits, maar het spreken van de Franse taal is zeer belangrijk als je werkt in een Franstalige omgeving. Frans is voor veel secretaresses, personal assitants en managementassistentes een struikelblok. Hierdoor kan die ene zakenrelatie toch afhaken of worden misgelopen. Door een cursus zakelijk Frans voor secretaresses te volgen, ben je op de hoogte van alle aspecten die komen kijken bij de communicatie in het Frans en bedrijfsleven.

Voor welke functies is Zakelijk Frans voor secretaresses interessant?

Uiteraard is de cursus interessant voor secretaresses, maar heeft u ook weleens aan uw managementassistente, office manager of personal assistant gedacht om een cursus te volgen? Doordat de bovengenoemde personen de spil en eerste aanspreekpunt van uw bedrijf zijn is het belangrijk om de Franse taal goed onder de knie te hebben.

Wat leer je van een cursus zakelijk Frans voor secretaresses?

De inhoud en het niveau wordt in overleg met de desbetreffende persoon afgestemd. Daarnaast wordt er qua niveau ook gekeken naar de doelstellingen en leerwensen van de deelnemer. Je leert onder andere om op professioneel niveau te kunnen communiceren met een Franse zakenrelatie, maar ook eventuele Franse collega’s. Daarnaast kun je aan het eind van de cursus uzelf te woord staan in woord en schrift. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteedt aan interculturele communicatie waarin de cultuurverschillen van invloed zijn op het zakelijk verkeer, omgangsvormen en etiquetteregels.

Inschrijven voor de cursus zakelijk Frans voor secretaresses doet u zo

Bent u enthousiast geraakt en wilt u zich graag inschrijven? Geen probleem. U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088 – 556 02 50.