Zakelijk Engels voor secretaresses

Werkt u als secretaresse, managementassistente of personal assistent in een internationale organisatie? Dan is zakelijk Engels voor secretaresses zeker iets voor u. Als secretaresse, managementassistente of personal assistent bent u vaak een belangrijke spil binnen de organisatie. U maakt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden  waarschijnlijk regelmatig gebruik van de Engelse taal.

Waarom kiezen voor zakelijk Engels voor secretaresses?

Engels is een van de meest gesproken talen binnen het internationale bedrijfsleven. Veel communicatie is om deze reden dan ook in het Engels. Naast het feit dat veel mensen Engels als moedertaal of eerste taal spreken, spreekt een groot deel van de bevolking Engels als tweede taal.

De kans dat uw tijdens uw dagelijkse werkzaamheden met Engels te maken krijgt is dus aanzienlijk groot. U bent daarom genoodzaakt om gebruik te maken van de Engelse taal. Met uw huidige Engels komt u waarschijnlijk een heel eind, maar om goed contact te onderhouden met uw zakenrelaties kan zakelijk engels voor secretaresses een goede investering zijn.

Voor wie is zakelijk Engels voor secretaresses geschikt?

Allereerst is het natuurlijk interessant om een cursus zakelijk Engels te volgen voor secretaresses. Zakelijk Engels voor secretaresses kan ook zeer interessant zijn voor directiesecretaresses, officemanagers, managementassistentes en een personal assistant. Deze mensen gebruiken in hun functie vaak de Engelse taal. Het is voor deze functies daarom zeer interessant om een cursus te volgen.

Wat heb je na een cursus zakelijk Engels voor secretaresses geleerd?

De inhoud van de cursus zakelijk Engels voor secretaresses wordt in overleg afgestemd. Daarnaast wordt het niveau bepaald door middel van de doelstellingen, leerwensen van de deelnemer. Wanneer u deze cursus heeft gevolgd om uw zakelijk Engels te verbeteren, dan zult u merken dat u zich gemakkelijk kan voorstellen en begroeten en zakelijke gesprekken kunt voeren. Dit kan over uw bedrijf gaan, maar ook een algemeen gesprek is makkelijker te voeren.

Andere aspecten van de cursus zijn het ontvangen van bezoekers, schrijven van teksten, brieven en e-mails. Wij gaan niet alleen in op de taal, maar u kunt van ons ook verwachten dat wij de culturele aspecten aan het licht brengen. Hierbij kunt u denken aan verkeer, omgangsvormen en etiquetteregels.

Heb je nog vragen over de cursus zakelijk Engels voor secretaresses? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 088 – 556 02 50. Of schrijf je direct in.