Maak kennis met hannah 4YOUth

Hannah mag sinds kort een nieuw product welkom heten binnen haar assortiment. Het gaat om hannah 4YOUth. Met dit product wordt magie ineens werkelijkheid. Dit komt namelijk door de zichtbare, voelbare en langdurige aanhoudende huidverbetering die direct zichtbaar is op verschillende fronten binnen de huid. In deze post lees je alles over dit product en welke extra’s dit product je huid precies meegeeft.

Waar bestaat hannah 4YOUth precies uit?

Je bent nu vast benieuwd wat er precies in dit product zit gezien de fantastische werking. De hannah 4YOUth is een crème die uit verschillende ingrediënten bestaat en dat zijn Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Samen zorgen deze ingrediënten voor een unieke synergetische samensmelting van volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte van de huid. Door de combinatie van deze ingrediënten wordt er een effectieve verbetering in de oppervlakte van de huidstructuren gecreëerd. Nu denk je misschien dat dit alles is, maar hier blijft het niet bij. Deze crème geeft namelijk ook ontspanning mee en vult de fijne lijntjes en rimpels op. Eigenlijk zou je ook kunnen zeggen dat het in de naam zit van het product, want de hannah 4YOUth zorgt dus voor een jeugdige, gezonde conditie van je huid en niet te vergeten een stralende huid.

Je huid zichtbaar beter met hannah 4YOUth

Om optimaal resultaat te boeken met dit product, is het wel van belang dat je je huid goed reinigt voordat je hannah 4YOUth op je huid aanbrengt. Is je huid goed schoon? Dan kun je een dun laagje aanbrengen op je huid en uitsmeren totdat het niet meer zichtbaar is. Voor het optimale resultaat kun je het best afsluiten met de Touch of Silk. Met deze finishing touch creëer je een fantastisch mooie en egale huid. Wil je liever niet dat de hannah 4YOUth te snel op gaat? Zorg er dan voor dat je dit product vooral gebruikt op de plekken waar je vooral last hebt van rimpels en fijne lijntjes.

De werking van hannah 4YOUth versterk je zo…

Maak gebruik van de Active lotion om de werking van de hannah 4YOUth te versterken. Dit is niet de enige optie, want je kunt er ook voor kiezen om de producten Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6% van hannah te gebruiken. Door dit toe te passen op je huid, zal je uiteindelijk niet alleen een sneller, maar vooral ook een beter effect ervaren. De opname door de huid heeft invloed op de mate van ontspanning. Hoe beter de opname is op je huid, hoe groter uiteindelijk het effect zal zijn van de hannah 4YOUth. Alle voordelen die dit product geeft klinken misschien als onwerkelijk, maar met de hannah 4YOUth wordt dit werkelijkheid! Los van de huidverbeteringen wordt de weerstand en de huidelasticiteit ook nog eens beter. Daarbij komt dat de rimpeldiepte minder zal worden. Kortom, dit product is een echte aanvulling op jouw beauty assortiment!