Maak kennis met de hannah set

De hannah set is een kennismakingsset waarin je diverse producten vindt van hannah. Benieuwd welke producten er precies in zitten? In dit artikel vertellen we je alles over deze hannah set en wat voor extra’s deze producten je huid meegeven. Wat we je nu alvast kunnen verklappen is dat je met deze hannah set je huid elke dag weer flink in de watten legt. De producten die je in deze hannah set terugvindt, zijn speciaal ontwikkeld om een beschadigde huid weer optimaal te kunnen herstellen en om te toveren tot een normale huid met niet te vergeten een jeugdige uitstraling. Heb je nog nooit een product van hannah gehad? Dan is dit de kans om kennis te maken met diverse producten van hannah.

Cleansing milk

In de hannah set ben je er in ieder geval zeker van dat je de Cleansing Milk terugvindt. Heb je eigenlijk altijd last van een gevoelige huid? Dan is dit product echt iets voor jou! Dit product reinigt de huid uiterst zacht tot in de puntjes voor een optimaal resultaat. De hydrofiele samenstelling zorgt ervoor dat deze rijke milk zich na het aanbrengen en verdelen ervan op je huid gemakkelijk kan worden vermengd met water. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd. Als je gebruikmaakt van de cleansing milk, ben je er zeker van dat er na afloop geen irritaties ontstaan. De milk kan dan ook eenvoudig worden afgespoeld. Na gebruik van dit product heb je een heerlijk zijdezachte, comfortabel aanvoelende huid die ook nog eens perfect gereinigd is. Dit is niet het enige product wat je vindt in de hannah set, want er zijn nog meer producten die verderop in dit artikel worden behandeld.

Sensitive Skin Lotion

In deze hannah set kom je ook de Sensitive Skin Lotion tegen. Deze lotion van hannah geeft niet alleen een heerlijk verfrissende, maar vooral ook een neutraliserende en sterk kalmerende werking na het gebruik van de Cleansing Milk. Zo zie je ook al dat de producten in de hannah set een goede aanvulling op elkaar vormen. Deze lotion reinigt ontzettend goed. Van eventuele restjes van de eerder gebruikte producten tot aan de diepe zuivering en optische verkleining van de poriestructuur. Heb je last van wallen? Dan komt dit product ook goed van pas, want dit product kun je daarbij uitstekend gebruiken.

24-hour Skin Balancing

De 24-hour Skin Balancing werkt eigenlijk als een soort basisproduct in de hannah set die een rijke, intensieve conditioner voor je huid vormt. Door de zijdezachte formule blijft je huid optimaal in balans en wordt deze voorzien van directe voeding, hydratatie, regeneratie en ook niet geheel onbelangrijk: comfort. Heb je last van een vochtarme huid? Dan heeft dit product nog meer voordelen voor je. Door de toegevoegde Hyaluronzuur en Aloë Vera wordt het vocht in je huid namelijk beter vastgehouden. Een leuk bijpassend weetje: deze crème is al in 1979 ontwikkeld door hannah. Na enkele dagen zie je ook al zichtbaar resultaat! Een gezonde glans op het gezicht is iets wat iedereen wel wilt! Met de hannah set gaat je huid van top tot teen stralen.

Vitamin Complex

De hannah Vitamin Complex is een intensieve vochtverzorging voor je huid. Ook deze spray zit in de hannah set die is verrijkt met diverse vitamines. Deze spray heeft daarnaast een hydraterende werking en geeft daarbij ook versteviging en vitaliteit mee met een beschermende werking. De Vitamin Complex kun je ook goed combineren met de 24-hour Skin Balancing. Door deze producten samen te gebruiken worden de werkstoffen van beide producten beter opgenomen waardoor uiteindelijk beiden zuiniger in gebruik worden.

Zoals je hebt kunnen zien bevat de hannah set vier verschillende producten die eigenlijk een soort stappenplan vormen voor optimaal resultaat. Toch geven we je graag nog een extra toevoeging mee aan dit stappenplan. De Enzymetic Skin Peeling zit niet in deze hannah set, maar helpt je huid wel om de dode cellen te verwijderen door deze twee tot drie keer per week aan te brengen.