Glycolic Gel van hannah

De Glycolic Gel van hannah is een gel welke erg zacht voelt en prettig smeert. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de Glycolic Gel, wordt je huid ook direct zichtbaar gladder en zachter. Wil je meer weten over dit product? Lees dan vooral dit artikel die alle ins en outs rondom de Glycolic Gel met je deelt!

Waar bestaat de Glycolic Gel uit?

Als je voor een verzorgend product wilt gaan, dan is de Glycolic Gel een geschikt product die een percentage glycolzuur bevat. Deze glycolzuur verbetert zowel de hydratatie als de doorbloeding en de aanmaak van collageen in je huid. De Glycolic Gel zorgt er uiteindelijk voor dat je huid jeugdig blijft, maar ook soepel en vitaal. Dit wenst toch iedereen voor haar huid? Los van dit voordeel voorkom je met dit verzorgende product ook een vroegtijdige rimpelvorming en huidveroudering. De glycolzuur bevordert de huidconditie, maar activeert ook de celdeling en is daarbij verantwoordelijk voor het gladder worden van je eigen huid. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat je huid goed wordt gehydrateerd. Daarbij komt dat de huid er zichtbaar jonger uit zal gaan zien. Ook zorgt de Glycolic Gel ervoor dat de littekens en rimpels, mochten deze op je huid aanwezig zijn, worden vervaagd wanneer je dit product regelmatig gaat gebruiken. Zo blijft ook de buitenste laag van je huid mooi glad!

Zo gebruik je de Glycolig Gel…

Wil je optimaal resultaat boeken? Dan is het van belang dat je enkele druppels Glycolic Gel 6% aanbrengt op je hand. Let er daarbij wel op dat deze druppels goed over je huid worden verdeeld. Indien je het effect hiervan wil versterken, kun je ervoor kiezen om 24 hour Skin balancing aan te brengen. Voor dagelijks gebruik kun je één druppel Glycolic Gel mengen met een crème. Doordat de Glycolic Gel 6% zo mild is, kun je dit product ook prima rondom je ogen gebruiken. Het voordeel hiervan is, is dat het zeker is dat er geen irritaties ontstaan rondom de ogen. Dit product is dus ook prima te gebruiken voor de gevoelige plekjes binnen de huid.

Mocht je toch nog meer informatie willen over dit product? Dan kun je dit hier vinden!