Groei in je werk met een zakelijk Engels cursus

Zakelijk Engels cursus

Zelfverzekerd Engels communiceren met je buitenlandse collega’s biedt een hoop voordelen. Omdat steeds meer bedrijven ook in het buitenland opereren, kan je makkelijker doorgroeien in je werk als je zakelijk Engels beheerst. De samenwerking zal niet alleen makkelijker worden, maar ook uitgebreider, interessanter en prettiger. Met een gedegen zakelijk Engels cursus heb je de basisvaardigheden snel onder de knie en daar kan je gelijk van profiteren.

Jezelf uitdrukken in zakelijk Engels

Engels is voor veel mensen een prettige en weinig gecompliceerde taal. Wel gebruiken Engelsen en Engelstaligen verschillende zakelijke uitdrukkingen die een pré zijn om onder de knie te hebben. Kennis hebben van zakelijk Engels en de bijbehorende uitdrukkingen en etiquette zorgt ervoor dat je professioneel overkomt en makkelijker communiceert. Met name Britten zijn erg gesteld op een correct gebruik van zakelijk Engels.

Natuurlijk wil dit niet zeggen dat je geen fouten mag maken in die ene mail of op de vergadering met je Britse of Chinese collega’s. Een andere taal leren is naast een goede zakelijk Engels cursus volgen, een kwestie van heel veel doen. Dat gaat niet altijd meteen vlekkeloos. Ontwikkel jezelf in zakelijk Engels, maar wees daarbij niet te bang om fouten te maken. Je moeite om goed zakelijk Engels te leren zal zeker opgemerkt worden.

Zakelijk Engels cursus

Voordelen van zakelijk Engels beheersen

Naast een soepele communicatie met buitenlandse collega’s zorgt het leren van zakelijk Engels voor wederzijds begrip en respect. Dit komt de relatie met je Engelstalige collega’s ten goede.
Wist je dat een zakelijk Engels cursus ook heel goed is voor de hersenen? Door de vaardigheden die het leren van een andere van de hersenen vereist, word je cognitief flexibeler en efficiënter. Het goed onder de knie krijgen van een andere taal kan zelfs bepaalde gebieden in je hersenen vergroten, zoals de hippocampus. De hippocampus is onder meer betrokken bij het eigen maken van nieuwe vaardigheden en ruimtelijke navigatie. Het leren van zakelijk Engels komt dus de relatie met je buitenlandse collega’s ten goede, maar ook je cognitieve vaardigheden. Deze zaken kunnen je beide helpen om verder te komen in je carrière.

Een geschikte zakelijk Engels cursus

Niet iedereen heeft dezelfde wensen of dezelfde basisvaardigheden wanneer hij/zij wil beginnen met een zakelijk Engels cursus. Daarom worden er verschillende trainingen aangeboden: voor ieder wat wils. Of je nu wilt schrijven of spreken in het Engels, er wordt gezorgd dat alles wat je wilt leren voor jou aan bod komt in de trainingen.
Kies voor een passende zakelijk Engels cursus en groei in je carrière én als mens!