Bedrukte t-shirts inzetten als marketing

t-shirts laten bedrukken

T-shirts laten bedrukken is een veel gekozen optie door bedrijven klein en groot. Vooral omdat bedrukte t-shirts laten zien dat je professioneel bezig bent met je onderneming, maar tevens omdat ze kunnen dienen als promotiemateriaal die je te allen tijde kunt inzetten. Je ziet bijvoorbeeld dat veel bedrijven ervoor kiezen om alle medewerkers te voorzien van eigen bedrijfskleding.

T-shirts laten bedrukken om weg te geven.

Kleding is op verschillende manieren in te zetten. Hierboven werd bijvoorbeeld al vermeld dat veel ondernemers zijn of haar eigen medewerkers graag voorzien van een eigen bedrukt t-shirt. Maar kleding met bedrijfslogo kan ook anders ingezet worden, bijvoorbeeld tijdens open dagen, waarbij je vrijwilligers voorziet van een bedrukt t-shirt, maar vaak is het ook een goed idee om deelnemers of genodigden te voorzien van een eigen shirt.

T-shirts voor sportverenigingen

Sportshirts dienen van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Je zweet nou eenmaal snel en het zweet dient op een frisse manier onttrokken te worden aan het t-shirt. Met behulp van professionele sportkleding heb je hier geen last van. Veel sponsoren van voetbal en handbal clubs kiezen voor professionele sportshirts met bedrukking. Een ideale manier om bij amateurvereniging voornamelijk je bedrijf lokaal aan de man te brengen. Het is toch een stukje branding waarbij je inspirerend te werk gaat. Mensen moeten nou eenmaal denken van, goh wat een sympathiek bedrijf dat ze deze jongens willen sponsoren. Op professioneel niveau wordt het weer een heel ander verhaal en gaat het voornamelijk om branding van de grote merken. Denk bijvoorbeeld aan Ziggo bij Ajax of Pure Energie bij Twente.

Een betrouwbare vorm van marketing

Je ziet dus dat het bedrukken van t-shirts een betrouwbare vorm van marketing is die absoluut niet veel hoeft te kosten en waarmee je toch een uitstekend resultaat kunt behalen. Bekijk daarom eens rustig ons assortiment en klik op de link in dit artikel!