Alles over de Opulence Serum

De Opulence Serum van hannah is een crème die onder andere het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™ bevat. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aangepakt en tegengegaan worden. In dit artikel lees je alles over de ins en outs van de Opulence Serum.

De betekenis van Opulence Serum

Er zit een heel verhaal achter het product Opulence Serum. Elk van deze woorden heeft apart van elkaar een betekenis. ‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid terwijl het ‘Serum’ doet hierbij haar naam eer aan. Dit uitzonderlijk rijke serum is speciaal ontwikkeld om daadwerkelijk verbetering aan je huid aan te brengen. Het gaat dan om egaliteit, helderheid en stevigheid. Dubbel voordeel zou je kunnen zeggen, want met dit product is het ook niet meer nodig om te camoufleren. Er zijn ook bepaalde plekken waarbij huidveroudering als eerst zichtbaar is. Dit zijn voornamelijk de plekken rondom je ogen, hals, decolleté en handen. Al met al zorgt de algehele formule van Opulence Serum voor extra vitaliteit, een egale teint en een zichtbare regeneratie.

Wat zijn de voordelen van de Opulence Serum?

Hiervoor zijn al enkele voordelen van de Opulence Serum genoemd. Maar het houdt niet op, want naast deze voordelen zorgt de Opulence Serum ook voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hiervoor maar liefst 20 procent in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft als functie collageen en elastine aanmaken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de huid steviger en gladder wordt. Hierdoor krijg je huid een stralende, gave en egale uitstraling. Los van deze uitstraling heeft dit ook een positief effect op de teint. Met de krachtige antioxidant wordt de huid op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van het huideigen collageen wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd. Naast vitamine C zit er ook vitamine E in de Opulence Serum. De vitamine E in de Opulence Serum werken stimulerend op je doorbloeding en effectief regenererend op je huidcellen. De krachtige antioxidant van de Opulence Serum verbetert ook de celademhaling en bevordert daarbij het algehele huidherstel. Kortom, eigenlijk een product met alles in één!

Hoe gebruik je Opulence Serum?

Voor optimaal resultaat is het in eerste instantie van belang dat je je huid zorgvuldig reinigt. Is je huid goed gereinigd? Breng dan een paar druppels serum ’s morgens en ’s avonds aan voordat je de herstellende crème aanbrengt. Dit kan op het gelaat, de hals en het decolleté. De Opulence Serum vormgt ook een prima aanvulling op de Touch of Silk van hannah. Zowel de Touch of Silk als de Opulence Serum bevatten beiden vitamine C voor een heldere teint waardoor deze een goede aanvulling op elkaar vormen. Deze verzorgingsproducten vormen samen een mooie egale uitstraling!

Mocht je toch nog vragen hebben over de Opulence Serum, dan kun je hier meer lezen over alle informatie rondom de Opulence Serum.